Bereken direct uw premie

Dus u denkt dat u het zelf wel kan? Dat denken wij ook!

Wij denken dat u zonder advies uw verzekering online kan afsluiten, ook als ondernemer.  Daarom is deze site tot stand gekomen. U beslist zelf waarvoor u verzekerd wilt zijn en in welke mate.

Onze kijk op bedrijfsverzekeringen

Met onze jarenlange ervaring in de adviespraktijk hebben we gemerkt dat lang niet alle ondernemers zitten te wachten een duur advies bij het afsluiten van hun bedrijfsverzekeringen. Voor deze groep hebben we een online mogelijkheid gecreëerd: PURE2insure. De premies zijn bij ons lager dan bij de concurrenten, dus u profiteert direct door zelf uw verzekeringspakket samen te stellen.

Stel eenvoudig zelf samen

U kan uw verzekeringspakket gemakkelijk zelf samenstellen. Het afdekken van bedrijfsmatige risico's is nog nooit zo eenvoudig geweest. In een paar muisklikken stelt u zelf het passende verzekeringspakket voor uw onderneming samen, of het nu gaat om uw gebouwenverzekering, inventaris- en/of goederenverzekering, bedrijfsschadeverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of cyberverzekering, of meerdere verzekeringen uit dit rijtje. Nadat u online betaald heeft, ontvangt u de polis direct in uw mailbox. Efficiënt, snel en voordelig!

PURE2insure

Door onze decennialange ervaring in de zakelijke verzekeringsmarkt bent u bij PURE2insure aan het goede adres. PURE2insure is Approved Coverholder bij het financieel sterke Lloyd's, de grootste gespecialiseerde verzekeringsmarkt ter wereld. Dat betekent dat wij als een van de weinigen in Nederland een groot deel van de bedrijfsverzekeringen in onze volmacht van diverse Lloyd's Syndicates kunnen onderbrengen. Wij hebben direct invloed op de premie en voorwaarden en daar profiteert u van. Ook beschikken we over volmachten van een aantal Nederlandse verzekeraars.

Execution Only, wat betekent dat precies?

Als online verzekeraar werken we goedkoper en efficiënter dan de concurrentie. Bij ons krijgt u geen advies, u stelt bij ons uw verzekeringspakket zelf samen. Dat is execution only. Daarom kunnen we aantrekkelijke premies aanbieden, met uitgebreide dekkingen. Ook onze schadeafwikkeling is van hoog niveau: onze schade-experts zijn erop geselecteerd om in uw belang te handelen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We werken volledig papierloos. van aanvraag tot polis, alles gebeurt digitaal. U ontvangt de polis en onze factuur per mail. Zelfs het melden van een wijziging of een schade verloopt online. Het afsluiten van uw verzekeringspakket bij PURE2insure is dus een duurzame keuze!

Bent u benieuwd of we ook voor u een interessante aanbieding hebben? Bereken dan snel zelf uw premie online en sluit vandaag nog uw bedrijfsmatige verzekering bij PURE2insure. Niets staat u meer in de weg om het zelf te doen. Het is nog nooit zo simpel geweest.